fbpx

Fra kr 3.190.000

81 – 100 m²

Soverom 2-3

Etasjer 1

Leiligheter

10/12 ledige

Kontaktpersoner

Vegard Sjøen
Salgssjef

982 48 012
Send epost

Moderne leiligheter i BK08 på Stongtunet, Åkrehamn

Nytt byggetrinn! 12 store leiligheter med Husbankfinansiering!

Prosjektet Stongtunet har fått beliggenhet midt i smørøyet på Åkra – med Åkrasanden, båthavn og butikker like i nærheten. Stongtunet BK-08 består av 12 leiligheter fordelt på 3 bygg. Leilighetene varierer i størrelser fra 86m2 – 105m2 + eventuelt carport. Alle i moderne funkisstil og med en funksjonell planløsning der alt boarealet blir tatt i bruk.

– Målgruppen er alle som vil bo enkelt, sentralt og barnevennlig i rolige omgivelser. Dette er et av få boligprosjekter på “sjøsiden” av Åkra, og vi har til nå overlevert ca. 80% av de nøkkelferdige boligene på Stongtunet.

Boligene kort oppsummert

Moderne leiligheter med bruksareal 86m2 + evt. carport.
Leilighetene inneholder stor stue/kjøkken løsning, 3 soverom, bad kombinert med vaskerom, entre, utvendig bod og solrik terrasse.
Boligene leveres nøkkelferdig med bla. laminatgulv fra Berry Alloc i tørre rom, vegger sparkles og males, listfrie gipshimlinger, På baderom leverer vi fliser på gulv og moderne baderomsplater på vegg. Baderomsinnredninger, dusjvegger og vegghengte toaletter.
Kjøkkeninnredning leveres av kvalitetsleverandøren HTH Kjøkken. Hvitevarer er inkludert.
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir et godt inneklima og god luftkvalitet.
Alle leiligheter blir utstyrt med vannbåren gulvvarme i bad og stue/kjøkken som gir en behagelig og energieffektiv varme i leiligheten.

Forbehold om feil i annonsen.

Borettslag

Stongtunet BK-08 blir etablert som et borettslag. Borettslaget organiseres med en fordeling med 75% fellesgjeld i leiligheten og 25 % innskudd. Fellesgjelden er i husbanken som tilbyr markedets beste rente. Renten pr. 01.07.2023 er på 3.086%. Borettslaget tilbyr IN ordning som står for individuell nedbetaling. Dersom man ønsker kan en velge å nedbetale hele eller deler av fellesgjelden tilhørende sin egen leilighet.

Gi boligen en personlig vri

Kommer du tidlig inn i byggeprosessen får du muligheten til å gi den prosjekterte boligen en personlig vri. Du kan velge blant annet egne farger på veggene, andre løsninger på kjøkkenet, samt fliser i gang og på bad.

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet på bildet for å se mer.

Meld interesse og last ned prospekt

Fyll ut skjema under og velg om du ønsker å avtale tid for informasjonsmøte og visning og eller ønsker å få tilsendt prospekt på epost.

    Jeg ønsker du å avtale tid for visning og informasjonsmøte.

    Jeg ønsker å få tilsendt prospekt på epost.

    * Ved å sende inn dette kontaktskjema godtar du også at vi kan kontakte deg med informasjon om dette prosjektet