fbpx
Vegard Sjøen - Mest fornøyde kunder EET og Årets Markedsfører

Mest fornøyde kunder EET og Årets Markedsfører

Familiebedriften fra Karmøy stakk ikke bare av med én, men to priser når alle landets Systemhus- forhandlere var samlet for året.

Hvert år kårer Systemhus de beste forhandlerne i landet. I år ble Sjøen Hus blant de store vinnerne. De vant både Mest fornøyde kunder EET og Årets Markedsfører.

– Vi ble tatt litt på senga når vi ble ropt opp, men vi er veldig fornøyde og ikke minst ydmyke. De mest fornøyde kundene er den gjeveste prisen man kan få. Det er jo fornøyde kunder vi lever av, sier salgssjef i Sjøen Hus, Vegard Sjøen.

Prisen har de fått for blant annet boligprosjektene Stongtunet på Åkra og Nygårdstunet i Haugesund.

– Vi jobber hele tiden for at kundene skal ha en god opplevelse. Vi legger standarden på et høyt nivå, slik at det ikke skal være nødvendig med tilvalg. Men selvfølgelig – kommer kunden tidlig inn i prosessen får de tilpasset boligen til sine behov og ønsker. I tillegg har vi flinke ansatte som følger kunden opp både underveis og etterpå, uttaler salgssjefen om arbeidet som ligger bak.

Det siste året har selskapet valgt å satse på markedsføring, noe som har gitt resultater.

– I fjor satset vi enda mer på markedsføring for å bli mer synlige og nå ut til flere kjøpergrupper. Det har vi hatt god effekt av, og vi gjorde det godt i fjor, sier Sjøen.

Investerer stort

Sjøen Hus opplever travle tider og rigger seg nå for vekst. For en uke siden flyttet bedriften inn i helt nye kontorlokaler i Stongvegen på Åkra, kun et steinkast fra bedriftens gamle kontorer. En stor investering som er gjort for fremtiden.

– Der har vi bygget nye, moderne kontorlokaler som er tilpasset driften vi har i dag og for videre vekst fremover. I tillegg har vi jo Byggtorget-butikken vår like over gata som leverer både til proffkunder og privatkunder, sier salgssjefen.

Boligleverandøren leverer eneboliger og hytter, tar på seg ombygginger og rehabiliteringsjobber, samt utvikler egne boligområder og prosjekter. Med flere prosjekter på gang, og flere på blokka, er det travle tider for byggherren.

– Vi har blant annet Norrønatunet i Haugesund, som har hatt et godt forhåndssalg. Der er vi godt i gang med arbeidet med å bygge leilighetene. Vi har nå solgt 13 av de 16 leilighetene i byggetrinn 1, så nå kommer byggetrinn 2 ut for salg innen kort tid. Så har vi Sørbø på Vea sammen med Hellvik Hus hvor vi skal bygge 25 boliger i første byggetrinn. I tillegg holder vi på med regulering på Rossabø hvor det vil komme boliger i flere størrelser og prisklasser. Så det er litt forskjellig, også av andre prosjekter som ligger lengre frem i tid, avslutter Sjøen.