fbpx

Bolig med personlig vri

Line Tveit ville ha en fiks ferdig bolig med et personlig preg. Det siste fikset hun ved å male de fleste av veggene i huset “dusty red”. Mens sønnen Dennis på 5 år gikk for “dempet sort”.

– Vel, selve malejobben overlot jeg til ekspertene, så her fikk jeg virkelig en nøkkelferdig bolig jeg kunne flytte rett inn i. Er godt fornøyd med resultatet og synes jeg har fått mye for pengene, sier hun.

Flott fargekombinasjon
Fargene “dusty red”, “dempet sort” og “deco blue” preger veggene i eneboligen i rekke i Gjerdetunet i Åkrehamn. En fargekombinasjon som gir fine overganger mellom rommene og boligen et moderne preg. Her bor Line sammen med sønnen Dennis på 5 år og begge ser ut til å stortrives. Dennis valgte selv fargen på rommet sitt og bestemte seg raskt for “dempet sort”. Det kombinerte kontoret og legorommet i 2. etasje er foreløpig det eneste rommet som er hvitt i huset – ellers er det brukt farger på alle rommene.

Innholdsrik
Line og sønnen flyttet inn i boligen på 113 kvm i februar i år. Boligen er innholdsrik med to stuer, tre soverom, kjøkken, bad, toalett og bod. Det er en overbygget terrasse i forbindelse med stuen i andre etasje og det er også en større terrasse på forsiden av boligen. Til boligen følger det også med carport. Like utenfor stuevinduet ser vi ned på lekeplassen som ligger vegg i vegg. Her kan Line følge med på sønnen når han er ute og leker.

Oppgradert
Det er Trygve J. Sjøen AS som har bygget eneboligene i Gjerdetunet i Åkrehamn. Totalt er det bygget 9 eneboliger som varierer i størrelse fra 113 til 140 kvm. Boligene er godkjent for husbankfinansiering og alle er solgt bortsett fra en.
Siden Line kom tidlig inn i byggeprosessen, fikk hun anledning til å “pimpe” opp den prosjekterte boligen. Hun valgte blant annet strukket gipstak i oppholdsrommene i 2. etasje istedenfor plater som var standard. Hun valgte også en del andre løsninger på kjøkkenet som er levert av Karmøy Kjøkkensenter. I gangen er det lagt fliser med “marmor-look” og på badromsgulvet svarte hexagon-fliser i flott kombinasjon med grå industrielle baderomsplater på veggen.

– Jeg valgte også å sette av plass til et ekstra gjestetoalett, noe som nok blir praktisk etter hvert som Dennis vokser til, smiler hun.