Vi hjelper deg med alt til ditt hjem.

Vi tilbyr alt fra enebolig på private tomter, salg av hus og leiligheter på egne byggefelt, ombygging, prosjektering, tilbygg, byggesøknad og oppgradering. I tillegg har vi egen arkitekt som tegner ditt drømmehus dersom du ikke skulle finne noe som passer for deg i vår flotte huskatalog. Ta kontakt med oss så kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring og hjelper deg med å finne gode og økonomiske løsninger som passer for deg.

Oppussing

Trenger ditt hjem en oppfriskning?

Vi har god erfaring og dyktige fagfolk som hjelper deg med å oppfylle din drøm. Enten du skal bygge om, bygge ut, eller friske opp hjemmet ditt står vi klare til å hjelpe deg med alt du lurer på.


Bygge hus

Har du tomt og skal bygge hus?

Vi har 50 års erfaring og har bygget utallige hus på hele Haugalandet.
I vår flotte huskatalog fra Systemhus kan du finne inspirasjon til ditt drømmehus.
Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og tegne ditt hus etter dine ønsker og behov.


Byggefelt

På jakt etter nytt hus? 

Vi har mange spennende prosjekter for salg på hele Haugalandet. Enten du er på jakt etter din første leilighet, hus til barnefamilien, eller ønsker å flytte inn i noe nytt og lettstelt. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat deg.


Arkitekttegnet

Få et Sjøen hus!

Er du på utkikk etter et hus som er skreddersydd til akkurat deg? Vår dyktige arkitekt står klar for å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer.