Vi hjelper deg med alt til ditt hjem.

Vi tilbyr alt fra enebolig på private tomter, salg av hus og leiligheter på egne byggefelt, ombygging, prosjektering, tilbygg, byggesøknad og oppgradering. I tillegg har vi egen arkitekt som tegner ditt drømmehus dersom du ikke skulle finne noe som passer for deg i vår flotte huskatalog. Ta kontakt med oss så kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring og hjelper deg med å finne gode og økonomiske løsninger som passer for deg.

Bolig på din tomt

Som Systemhus-forhandler har vi et bredt utvalg av boliger dere kan velge blant. Vi kan hjelpe deg å finne et hus som passer deres behov og tilpasse dette huset til tomten. Vi kan også hjelpe til med deling og seksjonering av tomt,  byggesøknad og rådgivning for å nevne noe. Dette er byggeprosessen hos oss fra start til mål.


Tilbygg

Ønsker du deg et ekstra soverom eller større kjøkken? Vårt firma kan gjennomføre prosjektet fra start til mål.


Rehabilitering

Bruk et firma med fagkompetanse på rehabilitering, vedlikehold og oppussing, så får man et profesjonelt og varig resultat. Vi kan bistå i hele prosessen fra planlegging og valg av løsninger til gjennomføring av prosjektet.


Nøkkelferdige boliger for salg

Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS utvikler også tomter og setter opp hus i egen regi for salg. For tiden har vi ingen slike prosjekter, men vi er stadig på utkikk etter gode prosjekter og eiendommer som kan være aktuelle. Ta gjerne kontakt hvis du har en tomt du ønsker å selge.