Vi hjelper deg med alt til ditt hjem.

Vi tilbyr alt fra enebolig på private tomter, salg av hus og leiligheter på egne byggefelt, ombygging, prosjektering, tilbygg, byggesøknad og oppgradering. I tillegg har vi egen arkitekt som tegner ditt drømmehus dersom du ikke skulle finne noe som passer for deg i vår flotte huskatalog. Ta kontakt med oss så kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring og hjelper deg med å finne gode og økonomiske løsninger som passer for deg.

Nybygg med lang erfaring

Hvordan utnytte tomten best mulig, og hvordan få den boligen du drømmer til å passe tomten? Vi har erfaring med ulike tomter; flat tomt, skråtomt, bratt tomt, ulendt tomt. Det skal være trygt og forutsigbart å bygge bolig gjennom oss. Vi leverer oversiktlig leveransebeskrivelse over hva som er inkludert fra oss, og hva man må regne med kommer i tillegg til vår pris. Kvalitet setter vi høyt, både i arbeidet og produktene vi leverer. Slik at boligen din er rustet for det klimaet vi lever i.


Prosjektbolig

Som forhandler av Systemhus har vi tilgang til flere prosjektboliger. Vi har bygget flere leilighetsbygg - både som totalentreprenør og som underleverandør. Vi har flere egne prosjekter på blokken - ta gjerne kontakt dersom du drømmer om å flytte inn i ny bolig, det være leilighet, enebolig, tomannsbolig eller du ønsker deg en hytte.


Næringsbygg

Av næringsbygg har vi bygget skoler, barnehager, omsorgsboliger, mediahus, tribuneanlegg, garderober etc. Som en allsidig og fremoverlent aktør, tar vi stadig nye oppdrag som gir oss bred erfaring fra ulike bygningstyper.